Όροι Χρήσης

H Ιστοσελίδα www.mega-market.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Εδώ θα βρείτε βιομηχανικά είδη, εργαλεία, είδη προστασίας, είδη κήπου...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεώς της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας. 
 
ΑΠΟΡΡΗΤΟ
Τα προσωπικά στοιχεία (ιδίως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.) που δηλώνουν οι χρήστες / πελάτες μέσω του  www.mega-market.gr , χρησιμοποιούνται αποκλειστικά προς το σκοπό της διεκπεραίωσης των ηλεκτρονικών συναλαγών που διενεργούν οι χρήστες / πελάτες. Η συλλογή και επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών δεδομένων, καθώς και η τήρηση του σχετικού αρχείου διεξάγεται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένα στελέχη του www.mega-market.gr.
Το www.mega-market.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων και την τήρηση του απορρήτου της επεξεργασίας αυτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Το www.mega-market.gr δε διαθέτει δημόσια προσβάσιμο αρχείο των προσωπικών δεδομένων των χρηστών / πελατών που δηλώνονται μέσω του  www.mega-market.gr.

Το www.mega-market.gr διατηρεί το δικαίωμα να γνωστοποιεί τα στοιχεία του τηρούμενου από αυτή αρχείου σε συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της υποστήριξης, προώθησης και υλοποίησης των διενεργούμενων ηλεκτρονικών πληρωμών. Στοιχεία του τηρούμενου αρχείου προσωπικών δεδομένων δύνανται να διαβιβασθούν ή κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές και άλλες δημόσιες αρχές, εφόσον τη διαβίβαση ή κοινοποίηση επιβάλλουν οι εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις ή δικαστική απόφαση. Η μετάδοση ή ανακοίνωση των δεδομένων των χρηστών / συνδρομητών στους ανωτέρω αποδέκτες θα γίνεται σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997, ως εκάστοτε ισχύει. Οι χρήστες / συνδρομητές έχουν τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία και διαβίβαση δεδομένων που τους αφορούν, τα οποία προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Το www.mega-market.gr δηλώνει ρητά ότι δεν αποτελούν αντικείμενο συλλογής και επεξεργασίας ευαίσθητα δεδομένα των χρηστών /συνδρομητών κατά την έννοια του άρθρου 2 στοιχ. β του ν. 2472/1997. Η χρήση της εφαρμογής www.mega-market.gr συνεπάγεται την παροχή της συγκατάθεσης του χρήστη / συνδρομητή για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων που δηλώνει μέσω της εν λόγω εφαρμογής από τα ειδικά εξουσιοδοτημένα στελέχη της www.mega-market.gr και την τήρηση αρχείου προσωπικών δεδομένων, για το σκοπό της διασφάλισης της δυνατότητας επικοινωνίας του χρήστη / συνδρομητή με το www.mega-market.gr και τη διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών πληρωμών που διενεργεί μέσω αυτού.
 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με τους εξής τρόπους:

1. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος:
Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω αντικαταβολής. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στον χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης και ισχύει για ποσά έως 1500€ (Λόγο του ότι απαγορεύονται οι λιανικές πωλήσεις άνω των 1500€ Βάση του φορολογικού νόμου 3842/2010) Για παραγγελίες άνω των 900€ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή το 30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση. Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται με επιβάρυνση 2,50€.
 
2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε. Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας είναι η εξής: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση." Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας: 
 

Eurobank: 0026.0465.840.2000.93041 - IBAN: GR7202604650000840200093041

Τράπεζα Πειραιώς: 5261-015476-270 - IBAN: GR1201722610005261015476270

Alpha Bank: 718.00.200.200.2457 - IBAN: GR5001407180718002002002457

Εθνική Τράπεζα: 840/440124-78 - IBAN: GR7501108400000084044012478


 Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας. (Είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.)

 
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Το MEGA-MARKET σας παρέχει 3 τρόπους αποστολής των προϊόντων σας.
 
Α. Αποστολή με εταιρία courier
Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 3 εργάσιμες ημέρες. Για κάθε αποστολή, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε επιπλέον 1,00€ ανά κιλό. 
 
ΟΓΚΩΔΗ ΔΕΜΑΤΑ
Στα ογκώδη δέματα μετράει το ογκομετρικό βάρος το οποίο υπολογίζετε με τον εξής τρόπο: ΜΗΚΟΣ(cm) X ΥΨΟΣ(cm) X ΠΛΑΤΟΣ(cm) / 5000 = ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΚΙΛΑ. Tο κόστος αντικαταβολής σε κάθε περίπτωση είναι 2,50€ 

Β. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.
Για πιο βαριά ή πιο μεγάλα (μέχρι 15 κιλά) προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία όπου σε αυτήν την περίπτωση το κόστος είναι εφάπαξ 6 ευρώ. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ενημερώνουμε πως σε αυτήν την περίπτωση το κόστος των 9 ευρώ αφορά την αποστολή των προϊόντων μέχρι την έδρα της μεταφορικής και όχι μέχρι την δηλωμένη διεύθυνση σας, κατά συνέπεια η παραλαβή των προϊόντων πρέπει να γίνει με την μετάβαση στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση τα εμπορεύματα δεν μπορούν να πληρωθούν με αντικαταβολή. Για τα πολύ μεγάλα ή τα πολύ ογκώδη προϊόντα παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας. 

Γ. Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας.
Εάν δεν επιθυμείτε επιπλέον έξοδα από την παραγγελία σας μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το MEGA-MARKET και κατόπιν να έρθετε να παραλάβετε από τις εγκαταστάσεις μας. Σε κάθε περίπτωση πριν την αποστολή θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας. 
 
*** Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε καλέστε στο 2310 723 100 ***
 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το www.mega-market.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου «πολιτική επιστροφής») Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mega-market.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να διαθέσει για τη διαθεσιμότητα των προιόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσεως, ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποιήση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή τη χρήση του δικτυακού μας κόμβου.
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προιόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προιόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προιόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβετε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασίας τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Για την αποφυγη δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελία σας την κατάσταση των πωλούμενων προιόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελλατώματα (πχ. Σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ) Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράσατε στο info@mega-market.gr. 
 
Σε περίπτωση επιστροφής των προιόντων και αναλόγως αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προιόντα.(σε περίπτωση που έχει γίνει επιλογή πιστωτικής κάρτας έως 5 άτοκες δόσεις, το ποσό θα αποπληρωθεί ανάλογα με τις δόσεις που έχουν επιλεχθεί.)